Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke stijl bank Ingeborg

Landelijke stijl bank Ingeborg
Vanaf €715,-

Landelijke stijl bank Ingeborg

Een bank die geïnspireerd is op de landelijke stijl is verkrijgbaar bij Bankstyle. Deze bank kan op maat worden gemaakt, dit betekent dat u naast onze standaard maten uw maat geheel zelf kunt bepalen. Bankstel Ingeborg is een bank die wij veel verkopen, omdat deze oogt als één van de bekende banken.

Het bankstel ademt luxe en harmonie en zij past perfect in een landelijk ingericht interieur! Een landelijk bankstel op maat in de landelijke stijl is de ideale bank als u van een landelijke inrichting houdt.

Landelijke stijl bank Ingeborg: kleur, stoffering en vulling

Dit bankstel in landelijke  stijl, kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kiest de juiste kleur, uit 400 kleuren. U kiest de gewenste stoffering, de vulling waar u graag op zit of ligt en zélfs de maat kunt u zelf bepalen!

Natuurlijk nodigen wij u uit om uw nieuwe bankstel te komen bekijken. Kom er op zitten en er op liggen! Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Landelijke stijl bank Ingeborg: breedte, hoogte en diepte

Wij maken deze bank op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar zeker voor de afmeting. Bankstyle.nl maakt uw meubel tot op de centimeter nauwkeurig.

Standaard maat is 75cm hoog en 100cm diep met de volgende prijzen:

Bankstel Ingeborg (Landelijke stijl stijl)Gehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits landelijk bankstel275200€ 995
Driezits landelijk bankstel235160€ 895
Tweezits landelijk bankstel195120€ 715
Loveseat landelijk bankstel15580€ 625
Fauteuil landelijk bankstel13560€ 575

*Wilt u de bank op maat laten maken? Dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.
*Alles boven een 4 zits landelijk bankstel wordt apart gecalculeerd.

Landelijke stijl bank Ingeborg sfeer over 4 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in de landelijken stijl, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij uw meubel binnen 4 weken leveren. Voor een spoedorder berekenen wij wel een kleine toeslag. Een normale order duurt normaal gesproken 6 tot 8 weken.

Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel naar:  035 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp