Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijk bankstel Barbara

Landelijke bankstel Barbara
Vanaf €550,-

Landelijk bankstel Barbara

Dit bankstel in landelijke stijl, is mooi in haar eenvoud. Met haar strakke lijnen, hoge rug en brede armleuningen valt Bankstel Barbara onder de landelijke meubelen. Wij leveren dit landelijke bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 800 kleuren. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes. Dus bent u de kleur beu? Verwissel de losse hoes en u heeft een nieuwe bank.

Landelijk Bankstel Barbara: kleur, stoffering en vulling

Dit landelijke bankstel met losse hoes, maken wij graag voor u op maat. Want uw bankstel moet natuurlijk passen in uw landelijke interieur, zowel qua afmeting als qua kleur. Uiteraard kunt u uw toekomstige bank vrijblijvend komen bekijken en komen testen. Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service.

Landelijk bankstel Barbara: breedte, hoogte en diepte

Uw bankstel kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker ook voor de afmetingen. Bankstyle maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u. Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Bankstel Barbara met losse hoesGehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits landelijk bankstel250200€ 895,-
Driezits landelijk bankstel210160€ 849,-
Tweezits landelijk bankstel170120€ 695,-
Loveseat landelijk bankstel13080€ 595,-
Fauteuils landelijk bankstel11060€ 479,-

*Kiest u voor een op maat gemaakt bankstel, dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat. *Alles boven een 4 zits landelijk bankstel wordt apart gecalculeerd.

Landelijk bankstel Barbara met losse hoes over 4 weken in huis?

Dat kan, want uw landelijke bankstel wordt gewoon in Nederland gemaakt. Daarom garandeert Bankstyle.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Voor een spoedorder word er een kleine toeslag berekent.

Een normale order duurt normaal gesproken 6-8 weken. U kunt uw landelijke meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel naar: 035-7513098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp