Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Industriele vintage bank op maat in 1.000 kleuren

Industriele vintage bank op maat

Industriele vintage bank op maat

De Industriele stijl is momenteel zeer in trek, deze schitterende Industriele vintage bank past perfect binnen de Industriele stijl en is uiteraard volledig op maat te vervaardigen. De bank heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor kunt u er jarenlang plezier aan beleven. Dat is overigens ook meden vanwege de kwaliteit van het bankstel. De bank word in Nederland geproduceerd en hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit, service, garanties en natuurlijk een snelle levertijd.

Naast de goede kwaliteit en schitterende uitstraling van de bank is deze ook nog eens zeer comfortabel. Mede door het maatwerk concept kunt u de bank exact laten maken met de voor u perfecte zitting. Zo kunt u kiezen uit verschillende zitvullingen voor de Industriele vintage bank. Op deze manier weet u zeker dat de bank altijd perfect voor u zit.

Maatwerk: Buitenmaten, dieptes, zithoogtes & 1.000 kleuren

De Industriele vintage bank is een echt maatwerk product. U kunt de buitenmaten van de bank helemaal zelf bepalen. Elke afmeting is daarin mogelijk! Hieronder vind u nog meer mogelijkheden binnen onze maatwerk banken:
– Elke afmeting mogelijk!
– Verschillende dieptes mogelijk!
– Verschillende zithoogtes mogelijk!
– Verschillende zitvullingen mogelijk!
– Meer dan 1.000 stoffen en kleuren!

Levertijd en bezichtiging

De levertijd van onze bankstellen is normaliter zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Echter door onze productie in Nederland kunnen wij ook tegen meerprijs een spoedbestelling aannemen. Dan heeft u de bank na 4 weken in huis! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de bank komen testen? Van harte welkom natuurlijk. Wij hebben een showroom in Huizen (NH). Wenst u hiervoor een afspraak aan te maken? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp