Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Opberg poef op maat

Opberg poef op maat

Opberg poef op maat

Een opberg poef is het beste van twee werelden! In eerste instantie is het een leuke toevoeging aan uw interieur! De poef kan volledig op maat vervaardigd worden en hierdoor is elke afmeting mogelijk. U geeft ons de afmetingen door en wij bouwen de hocker voor u.

Maar naast dat is het ook nog eens ontzettend functioneel, u kunt de hocker namelijk gebruiken als sierlijk meubelstuk maar tevens als opbergruimte en als salontafel. Mogelijkheden genoeg omtrent de hocker! Zoals al hierboven vermeld maken wij de hockers helemaal op maat!

U kunt dus ook nog kiezen uit verschillende poten, of helemaal geen poten. Daarnaast heeft u de keuze uit wel/geen capitons voor de hocker en kunt u de hocker laten stofferen in 900 kleuren en 150 verschillende stoffen! U maakt van de hocker dus echt uw persoonlijke meubelstuk.

Details Opberg poef op maat

De Hocker kan in allerlei stoffen gestoffeerd worden, hierdoor kunt u de hocker naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur doordat u zoveel keuzes kunt maken. De hocker kan gemakkelijk binnen een landelijk of modern interieur gebruikt worden!

Mede doordat u met de kleur en stofkeuze de uitstraling van de hocker erg kunt veranderen. Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom om alle mogelijkheden door te spreken voor de hocker. Want deze mogelijkheden zijn eindeloos!

Levertijd Opberg poef op maat

De gemiddelde levertijd van een Opberg poef op maat is 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen. Tegen een kleine vergoeding op uw gehele order kunnen wij de hocker dan binnen 4 weken bij u thuis leveren.

Mocht u vragen hebben omtrent de hocker of een van onze andere producten? Dan kunt u ons bereiken via het onderstaande formulier en wij zullen hier vervolgens zo spoedig mogelijk op reageren of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp