Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Kleine hocker gecapitonneerd

Kleine hocker gecapitonneerd
Vanaf €119,-

Kleine hocker gecapitonneerd

Opzoek naar een ietwat elegantere hocker? Deze kleine hocker gecapitonneerd heeft een elegante en stijlvolle uitstraling. Precies waar u dus naar opzoek bent! De hocker is ontzettend functioneel u kunt het als een voetenbank gebruiken tevens kunt u er een klein dienblad op plaatsen en het als een salontafel gebruiken. Of puur als sierobject!

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor deze hocker, dat maakt het dan ook zo’n fijn product. De hocker is standaard te verkrijgen in een Linnen-katoen stof! Daarnaast kan de hocker tegen een meerprijs gestoffeerd worden in alle stoffen en kleuren uit ons 900 kleuren tellende assortiment hierdoor kunt u de hocker in prachtige stoffen laten stofferen. Denk hierbij aan exclusieve velours, hoogwaardige Skai of warme Lederlook stoffen. U kunt de hocker er exact uit laten zien zoals u zelf wenst.

Details Kleine hocker gecapitonneerd

De hocker is dus standaard te verkrijgen in een beperkt aantal kleuren! Bent u benieuwd welke kleuren dit zijn? Klik dan hier. Tegen een meerprijs stofferen wij de hocker voor u in elke gewenste stof. Maar dat zijn niet de enige opties. U kunt er ook voor kiezen om de hocker wel/niet te laten capitonneren aan de bovenkant. Maar net wat u persoonlijk het mooiste vind!

Afmetingen:
Hoogte:                   42 cm
Breedte:                  60 cm
Diepte:                     51 cm

Levertijd Kleine hocker gecapitonneerd

De levertijd van de hocker is afhankelijk van uw gekozen stof en kleur. Gaat u voor een standaard kleur? Dan is met een beetje geluk de hocker zelfs op voorraad. Gaat u voor een andere stof dan moeten wij de hocker helemaal opnieuw voor u fabriceren en moet u een beetje denken aan de levertijd tussen de 6 en 8 weken. Heeft u vragen omtrent de hocker? De levertijden? Of wenst u wat stofstalen te ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug of bel ons even: 035 – 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp