Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Grote gecapitonneerde hocker

Gecapitonneerde hocker in Velours - Teatro
Vanaf €219,-

Grote Gecapitonneerde hocker

Deze gecapitonneerde hocker is een echte blikvanger! Bent u opzoek naar een meubelstuk dat er meteen uitspringt? Een leuke toevoeging aan uw interieur? Dan is deze Gecapitonneerde hocker precies waar u naar opzoek bent! Deze hocker heeft een schitterende uitstraling mede door de schitterende capitons bovenop de hocker.

Deze hocker is standaard te verkrijgen in een aantal kleuren en stoffen genaamd de Monet. Echter kan de hocker tegen een meerprijs in alle kleuren uit ons 900 kleuren tellende assortiment gestoffeerd worden. Hierdoor kunt u de hocker in 900 kleuren en 150 stoffen laten stofferen.

Details Grote Gecapitonneerde hocker

De hocker kan in vele verschillende stoffen gestoffeerd worden. Het leuke hiervan is dat je de uitstraling van de hocker volledig zelf kunt bepalen. Gaat u voor een warme Linnen-katoen stof? Dan past de hocker perfect binnen een landelijke inrichting. Echter kunt u de hocker ook stofferen in een moderne Skai stof of een luxe velours. Zou deze hocker schitteren in een moderne/design inrichting. Het is maar net hoe u zelf de hocker eruit wilt laten zien!

Afmetingen hocker
Hoogte:                     39 cm
Breedte:                    122 cm
Diepte:                       50 cm

Levertijd Grote Gecapitonneerde hocker

De gemiddelde levertijd van de hocker is afhankelijk van de uiteindelijk gekozen stof. Gaat u voor een andere stof dan zal de levering wat langer duren. Denk ik dit geval aan zo’n 6 tot 8 weken aan levertijd. Mocht u nog vragen hebben over de hocker? Wenst u wat stofstalen aan te vragen? Dat kan ook! Neem in dat geval contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen, of via de telefoon 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp