Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatFauteuilsLandelijke fauteuil op maat Barbara

Landelijke fauteuil op maat Barbara

Landelijke fauteuil op maat Barbara

Landelijke fauteuil op maat Barbara

De landelijke fauteuil op maat Barbara is een sfeervolle en elegante fauteuil met een heerlijke zit! U kunt bij ons kiezen uit 5 verschillende zitvullingen, verschillende zithoogtes, verschillende zitdieptes etc. U stelt de fauteuil dus zo samen dat die exact inspeelt op uw specifieke eisen, hierdoor heeft u het optimaal te bereiken zitcomfort.

Maar u koopt een dergelijk meubelstuk natuurlijk niet alleen vanwege het zitcomfort. Het moet er ook mooi uitzien, daarnaast is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. De uitstraling kunnen kort over zijn, want de fauteuil straalt een en al warmte uit! En doordat de fauteuil gestoffeerd kan worden in 900 verschillende kleuren kunt u het altijd laten aansluiten op uw huidige interieur.

Details Landelijke fauteuil op maat Barbara

De fauteuil is dus in alle maten te verkrijgen, we maken deze fauteuil namelijk ook als loveseat en als bankstellen. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een fauteuil in combinatie met een bankstel. Dit sluit dan prachtig op elkaar aan omdat het exact hetzelfde model is.

Bent u benieuwd naar het bankstel Barbara? Klik dan hier. De fauteuil wordt in onze eigen fabriek gemaakt, hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen en een adequate service. En nog misschien wel het belangrijkste: Door een korte productschakel kunnen wij zeer scherpe prijzen aan u hanteren! Een prachtig totaalpakket.

 

Levertijd Landelijke fauteuil op maat Barbara

De gemiddelde levertijd van deze fauteuil is 6 tot 8 weken. Heeft u ontzettende haast? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u maken, tegen een kleine vergoeding maken wij dan een spoedbestelling voor u op. Wij kunnen dan uw fauteuil binnen 4 weken leveren! Dus neem snel contact met ons op en voor u het weet staan wij met de fauteuil in uw woonkamer! Heeft u vragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Of bel ons op: 035 – 751 3098

Contact opnemen  Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.