Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Barbank op maat

Barbank op maat in luxe stof

Barbank op maat in meer dan 1.000 stoffen en kleuren

De barbank op maat is het nieuwe meubelstuk, iets nieuws, iets unieks en natuurlijk volledig op maat te fabriceren in meer dan 1.000 stoffen en kleuren. Uiteraard hebben wij ook schitterende barstoelen die op maat gemaakt kunnen worden. Maar waarom niet gaan voor iets nieuws?

Deze barbank kan de blikvanger worden van uw Woon- of Eetkamer. Dit unieke meubelstuk is volledig volgens het concept van ons te fabriceren. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 kleuren, hierdoor moet u altijd de stof en kleur kunnen vinden waar u naar opzoek bent. We hebben een mega assortiment aan stoffen: Lederlook, Velours, Skai, Polyester, Linnen-katoen en nog veel meer is te stofferen om de barbank.

Zithoogte en breedte volledig op maat

Als wij zeggen de barbank is op maat te fabriceren dan is die ook echt op maat te fabriceren. Zo kunt u bij ons kiezen uit elke mogelijk zithoogte voor uw meubelstuk. Tevens is de breedte geheel op maat te fabriceren voor u. U kunt de barbank hierdoor aan laten sluiten op elke willekeurige tafel of kookeiland. Geen gedoe met de verkeerde maat of het niet kunnen vinden van de juiste kleur dus!

Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen tussen wel/geen knopen in de rugleuning. Een gecapitonneerde rugleuning bij deze barbank is dus geen enkel probleem! 

Levertijd en bezichtigingen

De standaard levertijd van onze barbank op maat is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u de barbank bij ons in de showroom komen bezichtigen!

Het is altijd wel aan te raden om hiervoor een afspraak te maken. Wenst u in de avonduren langs te komen is dat ook mogelijk maar dan moet u wat eerder van te voren een afspraak maken. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp