Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel met knopen Singthon

Vanaf €695,-

Bankstel met knopen Singthon

Dit prachtige bankstel met knopen is een bankstel van grootste kwaliteit. De bank wordt gefabriceerd op een ontzettend degelijk frame en dat maakt deze bank tot een kwalitatief ongekend goede bank. Daarnaast heeft deze bank ook nog eens een oogstrelende uitstraling.

De bank heeft een elegante look en de subtiele details dragen hier natuurlijk aan bij. Het is dus een echte blikvanger. Daarnaast is de bank ook nog eens ontzettend comfortabel en dat is natuurlijk erg belangrijk bij een bankstel. Voor de zitting kunt u kiezen uit 5 verschillende vullingen en dat zorgt ervoor dat u exact de juiste vulling naar uw persoonlijke wensen kunt kiezen.

Daarnaast heeft u nog eens de keuze uit zo’n 900 kleuren en circa 150 stoffen waardoor u de bank makkelijk op kunt laten gaan in de stijl die u momenteel in uw woning al hanteert. Dat maakt deze bank dan ook tot een echt maatwerk product. Want bij Bankstyle.nl is zowel de bank als de service op maat!

Details bankstel met knopen

Deze bank kunt u dan ook niet zomaar laten staan. Aangezien de bank volledig op maat vervaardigd kan worden incl. stoffen, kleuren en vullingen kan die exact naar uw wensen worden samengesteld. Dus waarom heel lang zoeken naar de perfect bank als u die bank hier gewoon kunt laten fabriceren.

Maak dus snel een afspraak bij onze showroom en u zult versteld staan van alle mogelijkheden die er zijn.

De standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Bankstel met knopen Singthon *Gehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits landelijk bankstel**255200€ 895,-
Driezits landelijk bankstel215160€ 795,-
Tweezits landelijk bankstel175120€ 745,-
Loveseat  landelijk bankstel13580€ 575,-
Fauteuils landelijk bankstel11560€ 495,-

* Kiest u voor een op maat gemaakt bankstel, dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.
**Alles boven een 4 zits landelijk bankstel wordt apart gecalculeerd.

Levertijd bankstel met knopen

Het bankstel word standaard geleverd tussen 6 tot 8 weken. Dit komt omdat het bankstel afkomstig is van Nederlands fabricaat. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Aan een spoedorder zit echter wel een kleine toeslag

Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service, garantie en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul dan dit onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op. of bel naar: 035 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp