^

Bank op maat inspiraties

Bankstyle inspiraties

Bij Bankstyle is het mogelijk om uw ‘favoriete’ bank geheel op maat te vervaardigen. Bij ons is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden terug vinden, die u inspiratie kunnen geven. Wat is mogelijk ? Ieder model bank op maat ! De foto’s die u hieronder terug kunt vinden, zijn zelf gemaakt. De inspiraties komen van de meubelbeurs in Brussel af. Speciaal voor u hebben wij foto’s genomen, zodat u uw eigen droom bank op maat kunt laten leveren. Iedere bank heeft een ruime stofkeuze mogelijkheid. U heeft keuze uit meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Ook heeft u keuze uit 5 verschillende zitvullingen: Koudschuim (Zacht, middel of hard) Polyether en vlokken. Capitonneren is voor ons geen enkel probleem. Ieder bankstel kan worden geleverd met capitons (knopen) en een bies. Naast maatvoering heeft u ook nog eens keuze uit een losse en een vaste stoffering. Eigenlijk stelt u uw droom bank op maat bij Bankstyle

no images were found

Zoals u hierboven kunt zien geven wij vele modellen weer, zowel in de landelijke stijl, als in de design, lifestyle en Riviera Maison stijl. Uiteraard is het mogelijk om de banken van hierboven om maat te laten vervaardigen. Graag vernemen wij van u in welke bank u geïnteresseerd bent, zodat wij u een prijsopgave toe kunnen sturen. Mocht u nog vragen hebben, bel gerust naar: 035 – 7513098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.