^

Bank op maat

Bank op maat

Wilt u een bank op maat? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle levert bankstellen op maat. Bij Bankstyle heeft u de keuze uit 800 verschillende kleuren en stoffen. Een bank op maat wordt standaard geleverd met een vaste stoffering. Naast de vaste stoffering, de losse hoes en de kleur kunt u zelf ook de vulling van uw bank op maat kiezen. Een bank op maat zal nooit u nooit teleurstellen aangezien hij qua afmeting altijd in uw interieur past.

Bank op maat : Kleur & bezichtigen

In tegenstelling tot andere bedrijven maken wij voor u uw bank op maat. Want een bank op maat moet wel aan uw wensen voldoen en zowel qua afmeting als qua kleur bij uw interieur passen. Heeft u op onze website een bank gevonden die bij u past en wilt u een afspraak maken om de desbetreffende bank te komen bezichtigen maar vind u de afstand te ver? Geen enkel probleem. Wij sturen u graag een staaltje stof toe. Zodat u kunt kijken wel kleur het beste bij uw bank op maat past.

Bank op maat : Wensen & Afmetingen

Onze banken kunnen op maat worden vervaardigd en dat geldt ook voor de afmetingen. Heeft u altijd al last gehad van uw rug omdat u onderuit gezakt op de bank zit? Bankstyle maakt uw bank tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat. U kunt uw wensen en afmeting doorgeven en wij maken een prijsopgave voor u.

Contact & afspraak maken voor een bank op maat

De bankstellen van Bankstyle worden gemaakt in Nederland. Dit is de reden waarom bankstyle u een snelle service en hoge kwaliteit garanderen. Een order voor een bank op maat wordt tussen de 6 en 8 weken geleverd. Kunt u toch niet wachten op uw nieuwe bank? Dan kunt u kiezen voor een spoedorder. Uw bank op maat wordt dan binnen 3 weken geleverd. Deze optie brengt echter wel een extra vergoeding met zich mee. Wilt u een afspraak maken om een van onze bankstellen te komen bekijken of wilt u er stiekem een dutje op komen doen? Geen probleem! Mail gerust naar [email protected] of bel naar 06 – 81 144 695

Landelijke hoekbanken op maat? Klik hier

U kunt bij Bankstyle uit 6 verschillende bankstellen kiezen. Ieder bankstel heeft zo haar eigen prachtige look. Om uw bankstel zo goed mogelijk naar uw smaak te maken kunt u bij ons uit meer dan 1.000 stoffen kiezen. Ook kunt u van elk type bankstel die op de website staat een hoekbank maken. De hoekbank kan ook volledig op maat gemaakt worden. Vraag gerust om de mogelijkheden.

Want wij kunnen prachtige hoekbanken voor u op maat fabriceren. Uiteraard heeft u bij deze hoekbanken ook de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Dus waar wacht u nog op laat ons de perfect zithoek voor u creëren. Waarom nog verder zoeken als wij uw perfecte hoekbank voor u creëren.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.