Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank met biezen

Bank met biezen

Een bank met biezen word ook wel een piping bank genoemd, met een bank met biezen kunt u een speciaal effect creëren dat ervoor zorgt dat het bankstel een echte eye-catcher zal worden.
Met een bank met biezen zorgt u ervoor dat de contouren van de bank beter worden geaccentueerd en daarnaast kunt u ook hiermee een mooi contrast met de stof van de bank creëren wat het uiterlijk van de bank positief zal verbeteren.

Details bank met biezen

Bij Bankstyle kunt u de bank geheel op maat laten maken en samenstellen, zo kunt u ook kiezen voor een bank met biezen
U heeft de keuze uit 900 kleurentinten en meer dan 150 verschillende stofsoorten, door dit ruime assortiment kunt u niet alleen uw droombankstel samenstellen maar ook contrasterende kleuren of een overeenkomende kleur als bies kiezen waarmee het bankstel een ander uiterlijk zal krijgen.

Levertijd bank met biezen

Al onze producten worden vervaardigd in Nederland waardoor wij niet alleen een snelle levertijd van 6 tot 8 weken kunnen aanbieden maar ook hoge kwaliteitsproducten voor hele scherpe prijzen, daarnaast verloopt onder service hierdoor soepel en duidelijk wat natuurlijk altijd fijn voor u is.
Mocht u toch uw bank met biezen nog eerder in huis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen waarmee u het bankstel al binnen 4 weken thuis zult hebben staan.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp