Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank losse kussens

Bank losse kussens

Een bank met losse kussens zal het bankstel een andere uiterlijk en stijl geven daarnaast heeft het ook een voordeel dat u de vrije keus heeft waar de kussens te plaatsen, wellicht wilt u even lekker op meerdere kussens liggen.
Met een bank met losse kussens kunt u zelf de afmetingen van de kussens bepalen, ook zouden de kussens in een andere kleur weer voor een andere stijl en effect zorgen.

Details bank losse kussens

Bij Bankstyle.nl kunt u de bank samenstellen waar u altijd al van heeft gedroomd, bij ons kunt u de gehele maatvoering tot op de centimeter nauwkeurig zelf samenstellen.
Daarnaast heeft u ook de keuze uit meerdere soorten poten waarmeer u het uiterlijk van de bank kunt beïnvloeden.
Om het plaatje compleet te maken hebben wij ook een enorm assortiment aan stoffen en kleuren, om precies te zijn maar liefst 900 verschillen kleuren en 150 verschillende stoffen.

Levertijd bank losse kussens

Al onze producten worden vervaardigd in Nederland waardoor wij niet alleen een snelle levertijd van 6 tot 8 weken kunnen aanbieden maar ook hoge kwaliteitsproducten voor hele scherpe prijzen, daarnaast verloopt onder service hierdoor soepel en duidelijk wat natuurlijk altijd fijn voor u is.
Mocht u toch uw bank met losse kussens nog eerder in huis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen waarmee u het bankstel al binnen 4 weken thuis zult hebben staan.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp