Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank losse hoes

Bank losse hoes

Dan bent u bij Bankstyle op het juiste adres. Landelijke bankstel met losse hoes in een country lifestyle stijl is de ideale bank wanneer uw interesse uitgaat naar de landelijke stijl. Bankstyle staat namelijk bekend om zijn landelijke banken van topkwaliteit. De banken in ons assortiment kunnen geheel op maat en naar smaak worden aangepast. U heeft de keus uit meer dan 900 kleuren stoffen en uit 5 verschillende vullingen. Daarnaast kunnen de banken geheel op maat en zelfs als hoekbank worden gemaakt.

  • Alle maten zijn mogelijk (Maatwerk)
  • Keuze uit meer dan 900 kleuren stoffen
  • Keuze uit 5 verschillende vullingen
  • Landelijk bankstel, losse hoes, country lifestyle stijl

Barbara met 4 losse kussens

U zoekt een landelijk bankstel met een hoge rug, brede armleuningen en een eenvoudige maar klassieke uitstraling? Dan past Bankstel Barbara goed in uw interieur. Wij leveren dit landelijke bankstel met 2 rugkussens of zoals op deze afbeelding met 3 of 4 losse rugkussens. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes en is leverbaar in 900 kleuren. Naast de kleur en de 3 of 4 rugkussens, kiest u ook het materiaal en de vulling zelf, want het bankstel moet vooral lekker zitten! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

 

Ingeborg met 4 losse kussens

Een bankstel van Rivièra Maison straalt comfort, stijl en rust uit. Bankstel Ingeborg wordt veel verkocht, omdat dit meubel oogt als een Rivièra Maison meubel. Rivièra Maison is een exclusief en toonaangevend merk in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Zij ademt luxe en harmonie en zij past perfect in een landelijk ingericht interieur! Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

 

Barbara met 2 vaste kussens

Dit bankstel in landelijke stijl, is mooi in haar eenvoud. Met haar strakke lijnen, hoge rug en brede armleuningen valt Bankstel Barbara onder de landelijke meubelen. Wij leveren dit landelijke bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 900 kleuren. Bovendien heeft dit bankstel een losse hoes. Dus bent u de kleur beu? Verwissel de losse hoes en u heeft een nieuwe bank. Wilt u meer informatie over dit bankstel? Klik dan hier.

 

Wij helpen u graag

Bij Bankstyle helpen wij u graag met het maken van een keuze uit de vele kleuren stoffen en modellen. Het is altijd mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom. Hier hebben wij een aantal modellen staan en honderden stoffen kleuren om te bekijken en te vergelijken. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van advies. Als u een afspraak wilt maken klik dan hier.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp