Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Artanova bankstel bekleden

Artanova bankstel bekleden

Artanova bankstel bekleden? Bankstyle doet dit al jaren op een zeer professionele manier! Laat daarom ook uw Artanova bankstel omtoveren tot een prachtige ‘nieuwe’ bank!

Artanova bankstel bekleden mogelijkheden

In onze showroom kunt u uitgebreid onze verschillende stoffen en kleuren bekijken. Uw gewenste kleur zal zeker in ons assortiment zitten van meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. Wij werken op afspraak, daarom kunnen wij al onze aandacht op uw als klant vestigen.

Wij kunnen u helpen met uw vragen over het stofferen, maar ook advies geven over kleuren en/of tinten. Dat is afhankelijk van wat u wilt. De meeste klanten hebben al een idee over een bepaalde kleur of tint en zoeken deze dan in onze stofboeken.

Wij adviseren u ook de gekozen stof in het zonlicht te bekijken omdat kunstmatig licht kan zorgen voor een andere indruk! Wij willen natuurlijk wel dat u tevreden bent! Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Artanova bankstel stofferen

no images were found

Artanova bankstel bekleden levertijden

De gemiddelde levertijd is tussen de twee en drie weken. U kunt bij ons informeren over de actuele levertijden. Wij zijn afhankelijk van onze voorraad aan stoffen.

Het kan zijn dat uw gekozen stof niet op voorraad is, dan duur het een week langer, maar wij houden u hiervan op de hoogte mocht u willen bestellen. U kunt het formulier hieronder invullen om een prijsopgave te ontvangen.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp