Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Aanbiedingen bankstellen

Aanbiedingen bankstellen

Aanbiedingen bankstellen? Dan bent u bij bankstyle aan het juiste adres. Wij bieden onder andere bankstellen in Riviera Maison stijl, landelijke en in een klassieke stijl aan. Bekijk alle aanbiedingen van onze landelijke bankstellen.

Verder bieden wij ontzettend veel verschillende soorten stoffen en kleuren aan. Zo kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment van stoffen en kleuren. Zo hebben wij maar liefst 800 verschillende kleuren. Dus er zit altijd wel een stof bij die bij uw wensen en interieur past.

Aanbiedingen van bankstellen op maat

Wij hebben ook verschillende aanbiedingen van bankstellen op maat. Bankstyle biedt unieke maatwerk mogelijkheden, de in Nederlands gefabriceerde bankstellen kunnen in alle mogelijke maten, stoffen, zitvullingen worden besteld. Dit betekent dat u uw eigen bank kunt samenstellen op maat. Bankstyle maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat.

U kunt een bankstel naar ieder gewenste maat laten maken. Zo kunt u er voor zorgen dat het bankstel op maat in uw woonruimte past, of aan uw wensen voldoet. Niks is ons te gek, alles is mogelijk.

Levertijd bankstellen

De bankstellen die  Bankstyle levert  hebben een levertijd van 6 tot 8 weken. Indien u haast heeft kunt u er ook een spoedorder van  maken. Dit kost extra, maar dan krijgt u hem binnen 4 weken geleverd. Het is ook mogelijk om de bankstellen te komen bekijken,dit kan in Huizen(Noord-Holland). Bezichtiging op afspraak is ook mogelijk, bel of mail gerust.

Dit kan van maandag t/m zaterdag. Ook in de avonduren staan wij graag voor u klaar.Geen tijd? Of is Huizen(Noord-Holland) te ver weg? Dan sturen wij u graag een staaltje stof toe. Zodat u kunt zien of de kleur bij uw landelijke interieur past.Voor meer vragen kunt u ons altijd contacteren op 06-81144695 en via [email protected]

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp