Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

3-B bankstel stofferen

3b bankstel stofferen

no images were found

3-B bankstel stofferen? U kunt bij Bankstyle uw 3-B bankstel laten stofferen. Wij doen dat al jarenlang! U krijgt gegarandeerd kwaliteit. Dus u hoeft zich geen zorgen over het resultaat.

3-B bankstel stofferen mogelijkheden

Wij hebben een selectie van meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. Wij hebben dus elke tint of kleur die u kunt bedenken! Al deze stoffen en kleuren kunt u persoonlijk komen bezichtigen in onze showroom. Mocht de reistijd erg tegenvallen is het geen probleem voor ons om wat stoffen en kleuren op te sturen. Deze sturen wij dan via de post naar u op. U krijgt binnen twee dagen u gevraagde stofstalen binnen! Het enige wat u hoef te doen is het contactformulier in te vullen en aan te geven wat voor kleurtinten en/of stoffen u zoekt. Uiteindelijk is het doel een mooi 3-B bankstel te vervaardigen voor u!

3-B bankstel stofferen levertijden

De gemiddelde levertijd is twee tot drie weken. Dit varieert afhankelijk van de voorraad aan stoffen die wij hebben. Dit kunt uit uiteraard altijd aan ons vragen. Onder deze tekst vindt u een formulier. Als u dat formulier invult krijgt u van ons een persoonlijke offerte opgestuurd. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 48 uur te beantwoorden.

Vrijblijvend formulier voor een herstoffering

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp